Γύρω περιοχή

Το χωριό Δρέπανο Αργολίδας, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα Maria’s Filoxenia Suites. H χιλιομετρική απόσταση από το Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας, είναι 10 χλμ (10′ με το αυτοκίνητο) και είναι περίπου 150 χλμ (1 ώρα και 30 λεπτά) η απόσταση Αθήνα Δρέπανο.

Αθήνα Δρέπανο με αυτοκίνητο

Μπορείτε να έλθετε οδικώς είτε από την Ε.Ο Αθήνας – Τριπόλεως, ακολουθώντας τις επιγραφές με κατεύθυνση Ναύπλιο είτε να κατευθυνθείτε προς Επίδαυρο από τον Ισθμό της Κορίνθου, συνεχίζοντας μέσω Λυγουριού, μια ακόμη γραφικότατη διαδρομή.

Αθήνα Δρέπανο με λεωφορείο

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα της δημόσιας συγκοινωνίας με λεωφορείο με ωριαία δρομολόγια από Αθήνα και συγκεκριμένα με αφετηρία τα Κ.Τ.Ε.Λ Αργολίδας στον σταθμό Κηφισού.

Αθήνα Δρέπανο με Προαστιακό Σιδηρόδρομο και λεωφορείο

Αν επιθυμείτε την μετακίνησή σας με τη δημόσια συγκοινωνία, έχει έναρξη ο προαστιακός σιδηρόδρομος που τερματίζει στην Κόρινθο και μετά ακολουθείτε τα δρομολόγια του λεωφορείου μέχρι το Ναύπλιο και ύστερα με προορισμό το Δρέπανο.

Ενοικιαση αυτοκινήτου  Δρέπανο

Κράτηση ταξί / Ενοικίαση αυτοκινήτου από εμάς

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κράτησης ταξί ή ενοικίασης αυτοκινήτου από το ξενοδοχείο μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας