ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Το φαγητό κατά την Δρεπανο Αργολιδασ Διαμονη είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορείτε να το απολαύσετε στις οικογενειακές ταβέρνες που υπάρχουν εδώ, οι οποίες είναι φημισμένες για την παραδοσιακή και σπιτική κουζίνα τους. Εκεί θα γευτείτε την τεράστια ποικιλία πιάτων, για όλα τα γούστα, με τις παραδοσιακές συνταγές της περιοχής από αυθεντικά χωριάτικα υλικά και οι ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την φιλοξενία τους.

Εστιατόριο ‘’Ο Νάκος‘’ Αργολίδας

Αν η προτίμησή σας είναι τα μαγειρευτά φαγητά, σε κοντινή απόσταση 700 μ. από το κατάλυμα, στο κέντρο του χωριού, το εστιατόριο ‘’ Ο Νάκος ‘’ είναι μια ιστορική ταβέρνα από το 1961, όπου θα απολαύσετε την κουζίνα της μαμάς.


Εστιατόριο ‘’Ο Κοντός‘’ Δρέπανο

Λίγα μέτρα πιο πέρα, πάνω στην πλατεία του χωριού, η αυθεντική χασαποταβέρνα ‘’ Ο Κόντος ‘’ είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα ντόπια κρέατά της, παραγωγής από την ιδιόκτητη φάρμα και φημίζεται επίσης για τα αρνίσια παϊδάκια της.

Ταβέρνα Κοντός

Παραδοσιακή ταβέρνα ‘’Το τζάκι του Μαγαζία‘’

Συνεχίζοντας λίγο πιο έξω από το κέντρο του χωριού, 1 χλμ. από το κατάλυμα, η παραδοσιακή ταβέρνα ‘’ Το τζάκι του Μαγαζία ‘’, από το 1992, με τον δροσερό περιβάλλοντα χώρο, κάτω από τις κληματαριές, συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις των ζυμαρικών, των κρεατικών και της παγωμένης μπύρας. Προτείνεται να γευτείτε το κοτόπουλο παϊδάκια, τις δροσερές πράσινες σαλάτες και την νόστιμη παραδοσιακή πίτσα.


Ψαροταβέρνα ‘’Το Ακρογιάλι‘’

Παραθαλάσσια, κατά μήκος της παραλίας της Πλάκας και σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από το κατάλυμα, στην ψαροταβέρνα ‘’ Το Ακρογιάλι ‘’, πάνω στο κύμα της θάλασσας, θα βρείτε τα πιο φρέσκα ψάρια της περιοχής.


Οικογενειακή ταβέρνα  ‘’Το γεφυράκι‘’

Αν πάλι θέλετε να μην μετακινηθείτε σχεδόν καθόλου, σε πολύ κοντινή απόσταση, στα 400 μέτρα από το κατάλυμα, μια ανάσα από τη θάλασσα και κάτω από την δροσερή σκιά των πυκνών πεύκων, η οικογενειακή ταβέρνα  ‘’ Το γεφυράκι ‘’  ετοιμάζει για εσάς σπιτικά παραδοσιακά φαγητά για όλες τις προτιμήσεις, θαλασσινά και ψητά της ώρας.


Café – εστιατόριο του ‘’Camping Triton 2‘’

Τέλος, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν gourmet πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις, την οικογενειακή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τα μαγειρευτά φαγητά, καθώς και ψητά της ώρας και θαλασσινούς μεζέδες, σε απόσταση 500 μ. από το κατάλυμα, στην Δρέπανο παραλία, αξίζει να επισκεφθούν το στολίδι της περιοχής μας, το café – εστιατόριο του φημισμένου πανελλαδικά ‘’ Camping Triton 2 ‘’ με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και τον μοντέρνο καταπράσινο εξωτερικό χώρο με τα εξωτικά φυτά. O πανέμορφος αυτός χώρος ενδείκνυται για εκδηλώσεις και events.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ CAFÉ – BEACH BAR 

Η παραλία της Πλάκας βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατάλυμα και είναι οργανωμένη με γαλάζια σημαία και έτσι διακρίνεται για τα πιο καθαρά κρυστάλλινα νερά της περιοχής. Κατά μήκος της, θα βρείτε café και beach bar με ξαπλώστρες και ομπρέλες, για να απολαύσετε το μπάνιο σας, να πιείτε τα δροσερά cocktails σας και να δοκιμάσετε τα νόστιμα κρύα πιάτα και τις υπέροχες φρουτοσαλάτες.


Beach bar ‘’Aloha‘’ και ‘’Riff‘’

Όσοι πάλι προτιμούν έναν χώρο πιο μοντέρνο σχεδιασμένο και περισσότερο beach bar, με έντονους μουσικούς ρυθμούς καλοκαιριού, τότε το ‘’ Aloha ‘’ και το ‘’ Riff ‘’ με τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών , θα καλύψουν όλες τις γαστρονομικές απαιτήσεις σας.