Το συγκρότημά μας, βρίσκεται στο Δρέπανο, το όμορφο χωριό του Νομού Αργολίδας, που απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το γραφικό Ναύπλιο, την πρωτεύουσα . Η τοποθεσία μας, χαρακτηρίζεται από το έντονο πράσινο στοιχείο, την υπέροχη θέα των δωματίων και την ηρεμία του περιβάλλοντα χώρου.

Η απόσταση από το κέντρο του Δρεπάνου είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Στο χωριό μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστείτε κατά την διαμονή σας, όπως super market, φούρνους, ταχυδρομείο, ταβερνάκια και φαρμακεία. Αν πάλι χρειαστείτε Τράπεζες, Υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα ή οτιδήποτε άλλο, το Ναύπλιο είναι πολύ κοντά σας.

Το Συγκρότημά μας, Maria’s Filoxenia Suites αποτελείται από 10 διαμερίσματα, τα οποία περιβάλλονται από ένα πανέμορφο κτήμα με μανταρινιές και είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν χαλάρωση, ομορφιά τοπίου και αυτονομία. Κάθε ένα από αυτά, διαθέτει τη δική του κουζίνα με το βασικό εξοπλισμό της, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιμεληθείτε τη διατροφή, για εσάς και την οικογένειά σας. Υπάρχουν διαμερίσματα μονόχωρα, δίχωρα, τρίχωρα και δύο επιπέδων, τα οποία περιβάλλονται από τεράστιους κοινόχρηστους χώρους με βεράντες και υπέροχη θέα.

Η παραλία της Πλάκας βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια, που είναι οργανωμένη και πασίγνωστη για τα καθαρά νερά της, ενώ κατά μήκος της θα βρείτε ψαροταβέρνες, καφετέριες και beach bar. Στην γενικότερη περιοχή, υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, άλλες γραφικές, άλλες κοσμοπολίτικες και άλλες εντελώς ανεπηρέαστες από το ανθρώπινο στοιχείο. Το συγκρότημά μας μπορεί να γίνει το ορμητήριο σας στον πλούσιο σε ομορφιά αργολικό κόλπο.