Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η περιοχή μας συνδυάζει άφθονο πράσινο και παραλία με καταγάλανα νερά, με εναλλαγές άμμου και βότσαλου που απλώνεται μέχρι την Αρχαία Ασίνη. Ψηλά δέντρα που φιλοξενούν ποικιλία πουλιών, πορτοκαλεώνες, κλήματα και πολύχρωμα λουλούδια αποτελούν το σκηνικό. Ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί σε ατέλειωτους περιπάτους, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι και εξερεύνηση του γύρω τοπίου.

Οι λάτρεις της φύσης θα ενθουσιαστούν από την ποικιλία πρασίνου και τις πεζοπορικές διαδρομές που θα τους οδηγήσουν σε λίγη ώρα μέσα από τα κτήματα στην λιμνοθάλασσα του Βιβαρίου, ή στο χωριό της Ασίνης περνώντας από το Δρέπανο, ή και από την παραλία προς την συγκλονιστική ακρόπολη με τον αρχαίο βασιλιά της. Οι πιο επίδοξοι μπορούν να σκαρφαλώσουν στον Προφήτη Ηλία και το λόφο του Αυγού που δεσπόζει σε όλη την περιοχή.

Η περιοχή κρύβει πολλές ομορφιές που δεν εξαντλούνται σε μιά φορά και όσοι έρχονται, ξανάρχονται ενώ κάποιοι μένουν εδώ το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.

Το χωριό του Δρεπάνου, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια και είναι γεμάτο ταβερνάκια και ψησταριές, ταχυδρομείο, φούρνους και super market. H χιλιομετρική απόσταση από το Ναύπλιο είναι 7 χλμ ( 8 λεπτά με το αυτοκίνητο) και περίπου 150 χλμ από την Αθήνα. Μπορείτε να έλθετε ή από την Ε.Ο Αθήνας – Τριπόλεως, ακολουθώντας τις επιγραφές με κατεύθυνση Ναύπλιο ή να κατευθυνθείτε προς Επίδαυρο από τον Ισθμό της Κορίνθου, συνεχίζοντας μέσω Λυγουριού, μια ακόμη γραφικότατη διαδρομή.