Το χωριό του Δρεπάνου, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα Maria’s Filoxenia Suites. H χιλιομετρική απόσταση από το Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας, είναι 7 χλμ (8′ με το αυτοκίνητο) και περίπου 150 χλμ (1 ώρα και 30 λεπτά) από την Αθήνα.

Μπορείτε να έλθετε οδικώς είτε από την Ε.Ο Αθήνας – Τριπόλεως, ακολουθώντας τις επιγραφές με κατεύθυνση Ναύπλιο είτε να κατευθυνθείτε προς Επίδαυρο από τον Ισθμό της Κορίνθου, συνεχίζοντας μέσω Λυγουριού, μια ακόμη γραφικότατη διαδρομή. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα της δημόσιας συγκοινωνίας με λεωφορείο με ωριαία δρομολόγια από Αθήνα και συγκεκριμένα με αφετηρία τα Κ.Τ.Ε.Λ Αργολίδας στον σταθμό Κηφισού.

Για όσους έρχεστε αεροπορικώς, βασικός σταθμός είναι ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Από εκεί, αν επιθυμείτε την μετακίνησή σας με τη δημόσια συγκοινωνία, έχει έναρξη ο προαστιακός σιδηρόδρομος που τερματίζει στην Κόρινθο και μετά ακολουθείτε τα δρομολόγια του λεωφορείου μέχρι το Ναύπλιο και ύστερα με προορισμό το Δρέπανο. Αν πάλι επιθυμείτε ιδιωτική μετακίνηση από το αεροδρόμιο, αυτή είναι δυνατή με ταξί ή με ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς εκεί θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κράτησης ταξί ή ενοικίασης αυτοκινήτου από το ξενοδοχείο μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας